گلپر را کنار آنها بریزید. سرکه و نمک را به مخلوط اضافه کنید.3- طرز تهیه سیب ترشی به روش سوم مواد لازم برای ترشی سیب به میزان لازم سرکه سفید تهیه سیب ترشی سیب های ترشی را با پوست خرد کنید یا با فلفل، سیر، نمک به اندازه دلخواه پوست بگیرید. ، نعنا و سرکه را داخل شیشه بریزید.سیب ترشی شما حدود 1 هفته طول می کشد تا آماده شود 4- طرز تهیه سس سیب به روش چهارم مواد لازم برای سس سیب ترشی: 1 کیلوگرم سیاه دانه، 1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل، 1 قاشق چایخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری سرکه، 1 ق غ نمک. به میزان لازم طرز تهیه سس سیب ترشی • سیب ها را پوست گرفته، چهار قسمت کرده و هسته آن ها را بگیرید. یک لیوان آب در ظرف بریزید و روی آتش بگذارید تا پخته شود. سیب را له کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا غلیظ شود. • شکر را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. • سیاه دانه را با مواد مخلوط کرده و در شیشه ریخته و یک هفته استراحت دهید تا جا بیفتد 5- طرز تهیه سیب ترشی مواد لازم برای ترشی سیب تمر هندی یک بسته سرکه. 4 فنجان برگ زردآلو سیاه دانه در صورت تمایل روش ترشی سیب • می توانید در این ترشی از سیب های کامل یا خالدار استفاده کنید. سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید. • سیب ها را در کمی آب و آبلیمو بریزید تا سیاه نشوند.یک بسته تمر هندی را در چهار لیوان سرکه خیس کنید و وقتی نرم شد از صافی رد کنید و دانه ها را جدا کنید.• در سس سیب ترشی می توانید از پودر جوز هندی و هل استفاده کنید • یک لیوان برگ زردآلو را در سرکه ای که تمر هندی را در آن خیس کرده اید نرم کرده و به سس ترشی اضافه کنید • نمک و ادویه را به ترشی اضافه کنید. سیب ها را از مخلوط آب و آبلیمو خارج کرده و آبکش کنید و به سس آماده شده اضافه کنید و روی آتش بگذارید تا بخار شود. حرارت را خاموش کنید و بگذارید کاملا خنک شود، در صورت تمایل مقداری سیاه دانه به ماریناد اضافه کنید. ترشی شما بعد از 3 روز آماده است. نوع ادویه سیب ترشی، سایر مواد ادویه ترشی سیب، در ادامه مطلب، سایر مواد ادویه ترشی سیب را آورده ایم تا دست شما را برای انتخاب های بیشتر باز کند. طرز تهیه مثل روش های قبلی است. روش اول: سیر رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده را بعد از سرد شدن به ترشی اضافه کنید.سیب ۲ کیلوگرم سیاه دانه، یک قاشق غذاخوری سرکه، یک کیلو سبزی، صد گرم دارچین، یک قاشق غذاخوری زنجبیل، یک قاشق غذاخوری میخک کوبیده، یک قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم، فلفل رنگی به مقدار دلخواه در تکه های درشت سیر رنده شده به دلخواه روش دوم: در آخر بعد از سرد شدن ماریناد، برگ های ریحان را اضافه کنید.سیب ترد، پوست کنده (یا بدون پوست) و تکه تکه شده 400 گرم پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده 1 قاشق غذاخوری شکر، نصف فنجان سرکه سیب، 1 لیوان برگ ریحان، 20 عدد زرد چوب، 1/2 قاشق چایخوری دارچین 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل، 1/2 قاشق چایخوری پودر میخک، 1/2 قاشق چایخوری روش سوم • همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود. • سیب را در لیوان بریزید و سرکه را روی آن بریزید. سه سیب بزرگ، شکر، دو فنجان سرکه سفید، یک و نیم فنجان دارچین، یک قاشق چایخوری.